207 comentarii la “Acte necesare pentru a profesa ca medic în UK

 1. am si eu o intrebare
  daca vreau sa fac facultatea de medicina in UK cat ma costa si daca au eventual job cu care sa platesc facultatea ceva gen practica platita sau chelner.
  Apropo dar credite sau burse de studii nu au
  Doresc informati precise sau exemple nu abureli.
  Pe webs oficiale nu apare prea clar
  vreau parere cuiva care a facut sau a vrut sa faca si sa interesat personal foarte foarte bine, si daca imi poate da exemple concrete.
  multumesc anticipat

 2. Ce posibilitati am ca medic rezident anul II Medicina de urgenta, specialist MF, angajat la un serviciu de ambulanta ?… Sincer mi-ar place pe ambulanta … dar real …ce as putea gasi in Anglia ?

 3. Buna!Sunt studenta in anul VI la medicina geenerala.De foarte putin timp mi-am dat seama ca nu pot intra in Foundation Programe la fel ca si ceilalti studenti din alte tari ptr ca noi romanii nu avem drept de provisional registration. Sotul meu lucraza deja ca stomatolog in UK si imi dresc foarte mult sa ajung sa lucrez si eu acolo. Drept urmare,in stadiul meu, exista vreo posibilitatea prin care as putea ajunge sa lucrez acolo ca si dr? mi-as fi dorit sa intru in Foundation Programme…
  Eu am drept sa aplic ptr full registration daca iau testul PLAB?apoi sa aplic ptr un post de F1 la un spital?
  certificatul de comformitate se obtine doar dupa ce termin rezidentialtul? Multumiri

 4. As dori sa stiu daca pentru referintele angajatorului trebuie sa intru in contact cu GMC,daca se face prin e-mail sau exista un numar de telefon,pentru ca am toate celelalte acte,cu exceptia taxei platite.Pot cere referinte,apoi sa le traduc,sau sunt formulare tip?Testul IELTS ESTE SAU NU OBLIGATORIU PT.GMC?

 5. Buna ziua ! Sunt studenta in anul 5 la UMF Craiova si as dori, daca se poate, sa ma ajutati cu mai multe detalii legate de o posibila plecare imediat dupa terminarea facultati, ca medic rezident.
  Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra, daca ma puteti ajuta.
  O zi frumoasa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile