207 comentarii la “Acte necesare pentru a profesa ca medic în UK

 1. Actele pt. GMC se trimit,am inteles,prin mail,scanate…ce se trimite :actul original in romana sau traducerea lui ? Stiti ceva agentii bune ?

 2. @Lara: o agenţie de recrutare care cere comision de la medic trebuie evitată. Gândeşte-te că ei trăiesc oricum din munca ta, care nu e uşoară. Oricum, nu am întâlnit agenţii britanice cu asemenea pretenţii absurde.
  Eu sunt înregistrat la ID Medical, voi începe munca de locum în curând. Chiar dacă au filiale est-europene, sunt o agenţie bazată în UK. Deocamdată mi se par foarte OK.
  PS: CHELTUIELI ÎNAINTE: singura cheltuială pe care o cer firmele de locum, înainte de a-ţi da de lucru, este taxa pentru scoaterea CRB-ului (cazier) din UK. CRB-ul (Criminal Records Bureau) e birocratic şi stupid, trebuie să ceară o firmă cazier pentru tine, nu-l poţi cere singur (în mod normal), şi oricum ar costa. Tot pt. locum ai nevoie de analize medicale din UK, cca. £150, pe care îi plăteşti la laborator, nu la agenţie. Toate problemele astea nu apar la jobul de RMO, de aceea îl recomand pentru început. După 6 luni de RMO 200£ nu mai înseamnă mare lucru.
  Succes.

 3. Sunt medic specialist medicina generala (de familie) din 1995,prima promotie de specilisti cu rezidentiat de 3 ani.Pentru a ma inregistra la GMC ca si specialist e suficient ca acest fapt sa fie mentionat in Certificatul de la Colegiul Medicilor?…am Ordinul MS de confirmare ca si specialist si de atunci lucrez efectiv ca si specialist MG.
  …sau ce ar trebui specificat in Certif. de la Colegiu ca sa ma pot inscrie ca si specialist.

 4. scuze, repet intrebarea si la sectiunea asta.
  poti practica medicina (anestezie) in UK daca esti Ag Hbs pozitiv? unde as putea afla mai multe detalii despre chestia asta? mersi

 5. Salut!
  Ai scris despre Employer’s Reference Form ca „il trimit ei”. Adica, il trimit cei de la GMC spitalului la care le-am spus eu ca lucrez si spitalul il trimite GMC-ului completat?
  Multumesc anticipat pentru raspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile