Trend, tendinţe, turmă

Eşti în trend? Bun venit în turmă!

Cei 3T

Hai cu toţii, toată turma. Azi învăţăm regula celor 3T: trend-tendinţe-turmă. O trilogie fascinantă, a cărei sămânţă e un cuvânt străin, apoi urmează traducerea în română, iar la urmă avem, derivat printr-o aproape matematică inducţie, conceptul în sine.

Pentru că, trend setter-ule, trendinezule (da, am găsit şi monstrul ăsta lingvistic), trendofilule şi trendologule (şi-am mai creat doi), trebuie să afli, măcar pe această cale, că te situezi în contextul a ceea ce înseamnă şi presupune noţiunea de „turmă”.

Citește tot

Sick of it all

M-am săturat

M-am săturat de toate din jur. De toţi imbecilii cu care am de-a face zilnic, de fiecare dată când comit, iterativ, greşeala de a-mi părăsi bârlogul. De toată prostia acumulată în cel puţin trei milenii şi de ritmul alert al degenerării pe care o mărturisesc în juru-mi.

Când eram mic, am scris o carte despre nimic, pe care n-a citit-o nimeni. Corect. După ani de pauză a gândirii, am recitit-o recent, realizând că ceea ce numesc cu nemăsurată scârbă „degenerare” la cele din preajmă mă priveşte cel puţin în aceeaşi măsură.

Citește tot