Blogging is gay

Sprinţară concluzie de weekend. De relaxare, cu mintea liberă şi șugubeață. Gay înseamnă „vesel”.

Blogging is gayBlogocubul constă, de fapt, din tipi care se fac că scriu de parcă fac gestul ăla tipic cu mânuţa, în timp ce îşi balansează suav bazinul. Bârfe, gelozii, orgoliuţe (diminutiv la „orgolii”; am zis), momente lirice şi dulci isterii, vai, tu, dar auzi ce-a zis ăla, ce prost e, dragă, dă-mi un comment, hai nu fi pufi, trecbec de la mine la tine, am vazut c-ai scris, scumpi, am scris şi eu şi ţi-am dat linc. Dar ai vazut porcul ăla, draga, cum îşi permite, porcul naibii, îţi dai tu seama. Piţi, ai văzut ce trafic gros are ăla, uh… Da’ de puţică ăla ce zici, cum se laudă cu lungimea? Da’ chiar tu, cum îşi permite, hai că scriu imediat, că nu mai pot, dragă.

Şi ştiri, ah, ştiri, la fel de interesante pentru lume ca şi macrameul pentru fierarul-betonist. Ştiri de nişă, de interior, de pont, de-ale noastre – hi-hi, întocmai ca în comunitatea ălora scăpaţi din dulap. Wink. Ştiri din online, uh. Duioase interfrecţii foarte, foarte gay.

Jurnal pe web… ce-am mai făcut în loc de sex.

Aşa tare seamănă, vai… În comunităţile de pervi, toate sunt exacerbate. Orgoliile mai mari, geloziile mai tari, isteriile mai dramatice, crimele mai şocante – pentru că populaţia inclusă e restrânsă, oferta mică – demonstrat ştiinţific. Ca atunci când s-a sfădit Blogheru cu Jurnoforu, iar apoi şi-au tras-o în forme din care au ieşit Ciutacu şi Tolontan.

Până şi ZeList a trebuit să se îmbrace de ocazie, adică ghei, un roz, un turcoaz, un curcubeu. Noroc că funcţionează bărbăteşte de tot (solidă programare, macho funcţiune, bravo domnilor).

Hi-freakin’-hi.

(5,00 / 4 evaluări)
Loading...

Un comentariu la “Blogging is gay

  1. …f tare! daca pot sa zic asha, si iata ca pot..! :) ce sa zic..noi, astia, pamantenii, nu prea stim ce pierdem, si cam la ce nivel inalt se discuta totul, incat nu ne putem pronunta in nici un fel la acele comenturi si asha zise blog-uri..
    ..ca si tratament, le recomand sa scrie in continuare, indiferent pe ce, si unde, face bine la capatzana,ca sa nu se adune acolo prea multi pitici, dar sa nu se astepte la o arie mare de fani si cititori…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile