Cele mai populare jocuri cu Ben 10

 

Majoritatea copiilor ce se uita inca pe Cartoon Network sunt familiarizati cu desenele animate cu Ben 10, in care Ben este un baietel curajos ce se lupta cu raufacatorii, invingand de multe ori raul cu ajutorul lui Gwen, Max si a Omnitrixului.

 

Majoritatea desenelor animate cu Ben 10 au fostr transpuse in jocuri, bucurandu-se de o mare aprecierea din partea fanilor si chiar reusind sa atraga fani noi. Prin urmare, in acest articol voi insirui cele mai populare jocuri cu Ben 10 si incepem cu:

 

Alien Force – Acesta este cel mai nou si cred, cel mai cunoscut joc cu Ben 10. O grafica net superioara seriilor precedente si e bazat pe un joc in doi. Acest joc se bazeaza in principal pe doborarea a cat mai multi inamici. Dispui de niste arme cu ajutorul caruia trebuie sa ii nimicesti pe toti inamicii.

 

Ben 10 pe DVD s-a dovedit un adevarat succes. Daca cu jocurile online, cei de la Cartoon Network nu au facut prea mari profituri, lansand jocul Ben 10 pe DVD, seria jocurilor Ben 10 a devenit foarte cunoscuta iar dvd-urile s-au vandut cu usurinta. Jocul de pe DVD iti permite joci rolul oricarui extraterestru cunoscut in desenele animate si poate fi jucat si la dublu si, mai bine, chiar si in 4 oameni. Este un joc recomandat copiilor de peste 7 ani si in cele mai multe cazuri chiar si parintii il joaca.

 

Extraterestrii si Localnicii este un alt joc ce face parte din seria Alien Force si poate fi jucat atat la dublu cat si la simplu. Un joc care poate fi jucat la dublu este mult mai interactiv, motiv pentru care, pe langa actiunea propriu-zisa, faptul ca este un joc ce se joaca la dublu la adus in topul celor mai jucate jocuri cu Ben 10.

 

Total Transformation este un alt joc cu Ben 10 in care trebuie sa-ti infrunti inamicii extraterestri. Deodata te vei trezi in mijlocul actiunii, cu extraterestrii pe urmele tale, iar daca jocul nu te-a transformat in extraterestrul cu puterile potrivite, vei pleca in lupta cu un mic avantaj.

 

Fii primul care evaluează articolul:

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile