Colecţii noi de bluze pentru băieţi din mediul online

Temperaturile scăzute care marchează intrarea în anotimpul rece sunt cele care marchează în acest moment garderoba noastră, dar şi a copilului. Astfel, mediul online, dar şi multe magazine din mall-uri au expus deja cele mai noi colecţii de hăinuţe pentru copii perfecte pentru a trece cu brio iarna.

bluze baieti

Ofertele din mediul online sunt extreme de variate, atât din punct de vedere al modelelor, preţurilor, dar şi al calităţii. În general, preţul mic al unui produs vine şi cu unele dezavantaje. Dacă calitatea materialelor utilizate în confecţionare este una îndoielnică, este de preferat să nu achiziţionezi astfel de articole. Pielea copiilor este foarte sensibilă, iar un material de proastă calitate poate să îi creeze celui mic iritaţii şi alte alergii.

Tendinţele sezonului rece în materie de bluze pentru băieţi

În ceea ce priveşte moda hăinuţelor pentru băieţi, în acest sezon tendinţele din garderoba adulţilor sunt prezente şi în cea a celor mici. Mai exact, stilul urban, prezent până acum în garderoba bărbaţilor, îl întâlnim şi la cei mici. Acesta este un stil recunoscut prin acele tricouri lungi (long t-shirt), care au o croială asimetrică, fără alte modele de imprimeuri sau accesorii complexe.

Culorile puternice sunt şi ele parte din tendinţele sezonului, aspect normal, deoarece copii le iubesc şi se simt bine atunci când poarta hăinuţe colorate.

Magazin online cu bluze pentru băieţi urban-chic

Acest stil urban l-am întâlnit în colecţia de bluze de băieţi din magazinul online Mr.Pich. Acesta este cel mai ofertant magazin în care am întâlnit produse care respectă cele mai exigente criterii de calitate, dar şi care respectă tendinţele sezonului rece.

Bluzele pentru băieţi prezentate în acest magazin aparţin unor branduri destul de cunoscute peste hotare, care se bucura de un real succes. Printre cele mai cunoscute nume de firme de la care îi poţi cumpăra celui mic o bluză de băieţi se număra Booso, NuNuNu sau BanBang CPH.

Aşa cum spunea mai sus, calitatea şi designul produselor vin în totdeauna cu un preţ. În acest sens, costul unei bluze pentru baieti este unul puţin peste medie şi începe de la 90 de lei şi depăşeşte în unele cazuri suma de 200 de lei.

Produsele din acest magazin online multi-brand sunt adresate copiilor cu vârste care încep de la 1 an şi până la maxim 10-12 ani.

(5,00 / 1 evaluări)
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile