Coursera pe mobil

CourseraPlatforma de e-learning Coursera nu mai are nevoie de nicio introducere. Sper!

Dar avem o veste bună: acum cursurile pot fi urmărite și pe mobil, cu noua aplicație Coursera. Varianta pentru iPhone este de asemenea disponibilă.

Chiar dacă ești adesea forțat să navighezi pe telefonul mobil, acum nu mai ai nicio scuză să nu studiezi. În special înainte de a-ți da cu părerea.â

Cursuri fericite!

(5,00 / 2 evaluări)
Loading...

8 comentarii la “Coursera pe mobil

 1. Pariu: În cît timp crezi că ar putea apărea ceva asemănător in România? Hint: nu te întreb întîmplător.

   1. Da :). Just remember: I walk the walk. Te întreb din nou: păstrînd proporțiile, cînd crezi că ar putea apărea un proiect asemănător care să folosească resurse umane românești și să se adreseze realităților din sistemul românesc?

    1. Hm… la un nivel care chiar să însemne ceva și să schimbe ceva, nu doar un proiect pasager care supraviețuiește 2-3 luni și nu-l bagă nimeni în seamă, deși e foarte bun?

     Nu știu… zece ani?

     1. Bine – ai spus 10 ani. Eu îți propun să ne întîlnim aici pe 1 Septembrie. Pune-ți un reminder în calendar, aruncă o privire la website-ul de marketing afiliat de mai jos and watch this space. Să nu zici că nu ți-am spus. :) Dacă pierzi pariul să te gîndești cum vei plăti bootstrappere.
      www . 2parale . ro

      Cursurile Coursera se adresează celor care au deja niște cunoștințe bine structurare. Sînt cum s-ar spune „undergraduate level courses”. Problema în România începe la gimnaziu și se continuă la liceu. În primă fază cu asta trebuie început.

 2. Nu am reușit să terminăm. Mai e de lucru atît la cod cît și la conținut. Poți previzualiza secțiunile. Cea mai avansată e Fizica. Nu vreau încă să postez adresa public (vezi Pagină web).
  Codul va fi „gata” în vreo două săptămîni. Începînd cu 1 octombrie vom rula în variantă beta pentru cîteva luni. Varianta beta cu acces pentru useri va conține Matematica 5-8, Fizica 9-12, Chimia 9-11. Terminarea conținutului la Matematică liceu va mai dura cîteva luni (nu întreba de ce!).
  Pe 1 septembrie am o mică trebușoară care mă ține departe de calculator. De aceea am închis cercul mai repede astăzi.

 3. Un mesaj anterior nu a apărut.

  Nu am reușit să terminăm. Mai e de lucru atît la cod cît și la conținut.
  Sper să putem da drumul pentru public în variantă beta la 1 octombrie. La acel moment vom avea Matematică 5-8, Fizică 9-12, Chimie 9-11 cu tot cu teste. Din păcate Matematică 9-12 va mai dura cîteva luni (nu întreba de ce!).

  Pe 1 septembrie am o mică trebușoară la RCS Edinburgh care mă va ține departe de calculator. De aceea am închis cercul astăzi. Pentru previzualizare vezi Materii/Fizică/…( adresa –> Pagină web & profil).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile