Crin Antonescu

Naivitatea disperată cuplată cu aroganţa semidoctă a românului cu pretenţii (i.e. are blog, se dă pe net, emite judecăţi în aria politicului şi pe tăpşanul socialului) nu încetează să mă perplexeze. Netul pre-electoral musteşte de foraje de opinie pe tema votului. Crin Antonescu, un ilustrisim reprezentant al partidului de tristă factură care este PNL-ul, se află în topul preferinţelor.

Iar aici e mirarea, cât şi buba, precum şi dezgustul. Crin Antonescu este un ilustrisim reprezentant al partidului de tristă factură care este PNL-ul. Crin, Antonescu este penelist. Adică, Antonescu Crin este numai şi numai penelist. Nu m-am făcut înţeles. Bine. Crin Antonescu este doar atât: penelist. Singulară calitate care îl califică pentru simpatia românului pseudo- para-intelectual în cursa pentru preşedinţia ţării. Aparent singulară.

Crin Antonescu este un nimeni în sensul cel mai literal şi politicos al cuvântului. Crin Antonescu nu pare să fie de treabă, adică bun de treabă, adică bun la ceva. Crin este oportunistul pe care-l cere conjunctura, un tip fără realizări, fără recunoaştere, fără vână – un politician autohton pur. Antonescu Crin va fi un preşedinte perfect inutil, în tradiţia sfântă a României post-revoluţionare.

Dar vorbeşte frumos. Corect gramatical. Corect politic. Stăpâneşte arta vorbitului în pungă, a datului din gură la modul cizelat, elegant, fără a zice nimic. Seduce prin aparenţa unui fel de a fi civilizat care evocă românului naiv acel model la care tânjeşte de atâţia ani şi pe care, cu asemenea impostori, nu l-a avut şi n-o să-l aibă niciodată. De aceea faptul că e penelist e o calitate intrinsecă numai aparent singulară. Pentru că apetenţa semidoctului român pentru platitudini, truisme şi pure imbecilităţi emise doct este fără limită. Atât de imensă încât va sta perpetuu în calea lucidităţii mântuitoare.

Endocrin Antonescu preşedinte! Hai România, hai tricolorii!

Addendum: toţi imbecilii care simt nevoia să comenteze despre ce tip fain e de fapt Crin sunt rugaţi să realizeze că Antonesco face parte din aceeaşi haită ca şi Tăriceanu, atâta doar că, fiind ei nişte fini, îi zic „partid politic” şi fiind şi perverşi îi zic şi „naţional” şi fiind şi lipsiţi de scrupule şi control îi zic şi „liberal”. Pe scurt, orice dobitoc excitat în preajma Crinului, să facă bine să-şi dea seama că, în fapt, ţine (şi va vota) cu Tăriceanu, ale cărui „realizări” în detrimentul cetăţeanului sunt deja legendare.

(5,00 / 9 evaluări)
Loading...

21 comentarii la “Crin Antonescu

 1. Crin nu este un oma asa cum se spune in acest articol…Crin Antonescu propune inghetarea preturilor la energie, prin schimbarea mixului energetic – o solutie curajoase, pe care nimeni nu a avut curajul sa o aplice, din cauza baietilor destepti care fac afaceri in energie.

 2. Sententios articol! Dar tu domnule cine esti sa emiti judecati pe care tu la randul tau le judeci?
  Crin propune reducerea impozitelor pentru firme pentru iesirea din criza.

 3. @elena, @Cristian H: Prieteni, prieteni… nu vă agitaaaţi, uşooor…

  „Crin propune”… Crin propune exact aşa cum a propus Iliescu, Constantinescu, Iliescu, Băsescu, Băsescu, în ordine cronologică. Articolul de mai sus tocmai asta vrea să vă aducă în faţă: Crin ţine de exact aceeaşi specie, şi se joacă acum cu speranţele voastre de la marginea prăpastiei exact aşa cum au făcut-o ceilalţi în vremuri mai puţin triste.

  Uitaţi-vă la voi, la frazele care încep cu „Crin propune”. Parcă citaţi din materialele lui de propagandă, parcă sunteţi roboţi sau sectanţi spălaţi pe creier. Mă dau înapoi, siderat: chiar nu realizaţi ce se petrece, chiar nu vedeţi sforile. Nu e o întrebare, e expunerea unui fapt, dacă tot e să fim sentenţios-peremptorii.

  Crin propune. Sicovitol propune creşterea salariilor în educaţie şi sănătate, controlul la sânge al justiţiei şi transformarea acestora trei în priorităţi naţionale. Gata, am propus. Ciudat, nici măcar nu mă doare gura. Mâna, adică. Mă votaţi?

  PS: merci pentru că-mi demonstraţi ipoteza.

 4. prefer un om fara merite proprii decat un om cu meritul de a fi dezbinat o tara intreaga. prefer un om care sa vb frumos decat sa ti se adreseze cu gaozar sau tiganca imputita

 5. cum puteti spune de Crin ca este un nimeni ! este absurd? Oare de ce nu spuneti despre Traian ? Acela este un nimeni , nu a facut nimic cat timp a fost in mandat!

 6. @ica: Crede-mă, îţi simt durerea. Îţi dai seama unde ai ajuns (unde am ajuns, de fapt), dacă ai de ales între un om fără merite (!) şi un golan spurcat la gură în contextul alegerilor prezidenţiale din ţara ta? Te rog, fă-mi plăcerea de a realiza cât de jos suntem. Te rog, fă-mi plăcerea de a nu merge la vot, dacă ai de gând să mergi doar pentru a-l submina pe actualul monstrulete.

 7. Crin Antonescu poate reforma cu adevărat statul român şi poate oferi
  soluţiile la ieşirea din criză. E altfel si il voi vota. Vreau un presedinte normal

 8. @gelyx: mulţumesc pentru completare. Şi Traian Băsescu este un nimeni. Deşi nu e corect. A fost. Acum e cineva, din nefericire pentru toată ţara asta. Acum e cel mai penibil şi nefast conducător pe care l-a avut România. De unde şi priza pe care o are Crin la lume, pentru că proiecţia lui publică vizează exact opusul. Iar într-o ţară în care circul trece drept fond, asta e tot ceea ce contează. Percepţia suprafeţei. Deşi Crin propune, pe de altă parte.
  @Marius Ionita: Dragă Marius Ionita, îţi mulţumesc pentru confirmarea celor expuse în articol. Multă sănătate. Mintală.

 9. Ce articol trist! Copil frumos si mic ce esti, crezi ca spalaturile pe creier sunt la moda? Ceea ce ai spus despre Crin Antonescu este cat se poate de fals si asta o stii si tu. Atatia oameni pe care ii cunoastem si pe care ii apreciem il sustin pe Crin Antonescu. Cine il mai sustine acum pe Basescu? Elena Udrea. Asa ca incearca sa mai cauti tu fruusel prin CV-ul lui Antonescu si poate vei gasi si tu ca este profesor de istorie, ca a avut un mandat de succes la ministerul tineretului si sportului, ca este un om consecvent (si-a demonstrat consecventa in 20 de ani de activitate) si multe altele. Dar si numai ca este liberal adevarat spune multe. Despre Base al tau ce se poate spune? Ca este un marinar… si mai ce? Ce doctrina are el? Doctrina inavutirii de sine si a casitigarii puterii pentru sine

 10. @Hai sa ne hahaim: presupun că ai citit ce-am scris, şi-ai înţeles ce-ai vrut, ceea ce te face şi răuvoitor, şi idiot. A propos de spălat pe creier, al tău e lună şi bec.
  „Băse al meu”? Eşti retardat mintal? Doctrină?! Eşti oligofren? CV-ul lui Antonescu relevă exact lipsa de esenţă a lui Crin. Mandat de succes… Cât de imbecil trebuie să fii?
  De fapt, toate comentariile astea put a trolling de la o poştă. De unde le scrieţi măi oameni buni, de la sediile de campanie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile