De ce votez Ponta

Ponta Victor Viorel
Președintele nostru!

De ce voi vota Ponta, în turul doi al alegerilor prezidențiale din fatidicul 2014?

Votez Ponta pentru că vreau să văd corupția ajunsă la 100%, cifrele astea mediocre nu mă mai satisfac. Vreau să văd o „selecție a valorilor” complet demolată. Mai există încă înscenări de examene și concursuri pe post care nu fac decât să împuțineze banii statului, pe care vreau să-i văd într-o măsură mult mai mare îndreptându-se spre jeburi private, sper că și al meu printre ele.

Votez Ponta pentru că vreau să trăiesc într-o țară de idioți, pentru că asupra lor pot prevala mult mai ușor. Alături de recondiționarea morală prin care trec de ceva vreme, care mă ajută să văd într-o lumină nouă, plăcută, nomenclaturismul, afacerile mele, de acum într-un parteneriat solid, pe o bază morală comună, stat-privat, au cu totul alte șanse.

Votez cu Ponta pentru că Băsescu nu merită nimic mai puțin. Naivii care cred că Traian iese din politică atunci când termină cu președinția trebuie să afle că nu. Băsescu merită, și va avea, un cuvânt de spus în guvernarea unui FSN în sfârșit reunit.

Nu în ultimul rând, votez cu Ponta pentru că vreau să facă infarct Pleșu și compania, leptointelectualitatea românească responsabilă în totalitate pentru ce-a ajuns clasa politică din România, atunci când se alege Viorel și îi întreabă pe nenorociții ăștia ce părere au acuma despre toată afacerea. Vreau să văd cum, după ce li se vindecă rapid inimile cele negre, găsesc ei o cale de-a conviețui și cu PSD-ul lui Victor, că nu e necuratul chiar așa de negru, ce dracu’, monșer („monșer”… Doamne cât e de dezgustător stilul prețios, vintage-boieresc al bufonului cu barbă). Vreau să văd cum continuă ei să trăiască foarte bine, foarte inutil, foarte irelevant, ca până acuma.

În sfârșit, voi vota Ponta în turul doi pentru că îmi place să mă joc de-a Dumnezeu. Vreau să fiu un deget din mâna destinului care împinge implacabil acest popor spre fundul fundului civilizației, de unde în jos nu mai este nimic decât noaptea primitivismului pupător de moaște. E clar că trebuie să se ajungă acolo ca să se schimbe ceva cu adevărat în România, și nu mai e mult. Cu încă puțin noroc și efort, se poate!

Fără nicio îndoială, Ponta este soluția pe care România o merită, vectorul descensiunii finale a României, martirul unei renașteri veritabile din mizeria ultimă, scânteia care poate aprinde pulberea revoluției adevărate, pasta de pix care resetează telefonul blocat.


Din păcate îmi lipsește fie caracterul, fie sadismul (masochismul nu, sunt român) de-a pune în aplicare cele de mai sus, care sunt, să fie clar, soluția cea mai naturală pentru criza românească, mai ales că ar fi suficient să rămân dârz încălecat pe doctrina mea și să nu mă prezint la scrotin1 pentru ca această soluție naturală, perfectă, să se materializeze.

Așadar, și te urăsc pasional pentru că mă pui în această situație, iubită patrie, o să trec peste mine însumi și-o să fac ceea ce e de nefăcut. O să votez răul cel mai mic. Cu care, iubită patrie, m-aș mira să-ți fac un bine.

Îmi fac curaj (ce jalnic) și-mi consolez slăbiciunea (cât de trist) cu faptul că prezidențiabilul care are onoarea de a întruchipa răul în forma sa minoră este singurul candidat din istoria noastră post-revoluționară care pare, în mod suspect, normal la cap.


 

 1. Cum? Nu, nu e greșeală de țipar.
(5,00 / 1 evaluări)
Loading...

11 comentarii la “De ce votez Ponta

  1. Geto-dacii au fost aici încă înainte de edificarea sistemului nostru solar de către Dumnezeu. Singura concluzie posibilă este că geto-dacii sunt Dumnezeu. Datorită slabei acoperiri mediatice, nici eu nu am știut despre aceste lucruri. Aș fi mers la vot!!

 1. In ideea ca te-ai tinut de cuvant, si ai fost la vot, recunoaste ca a meritat, si ca a fost peste orice asteptari Sper ca esti multumit ca te-ai alaturat vocilor noastre, si ca am trimis un mesaj puternic cui stie sa-l inteleaga!

  1. Dacă am fost la vot… Evident că am fost la vot, crezi că prezența excepțională la urne e un fenomen fără nicio cauză, aiurea, așa? Trebuie să recunosc însă că a fost sub așteptările mele. Mă așteptam ca modelul meu să inspire ceva mai serios. Un 80-90% prezență. Eh. M-am autoizolat și se vede.

   Sunt relativ, întrucâtva mulțumit că vocile voastre s-au alăturat alei mele, iar mesajul ar fi putut fi și mai puternic. Îmi asum și această scăpare.

   La final, bine că au ieșit ai noștri, ce să zic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile