Delicii culinare într-un meniu trattoria

În cazul în care ești gurmand și încerci mereu să îți satisfaci nevoia de a degusta din cele mai alese bucate posibile și imposibile, atunci este abolut necesar să ajungi și într-o pizzerie din București. Sincer să fiu, am văzut pentru prima data un trattoria meniu pe internet, pe pagina de promovare pentru pizza trattoria. Toate produsele din imaginile care se succedau acolo arătau atât de apetisant, încât am început să studiez cu atenție situația.

Ce poți mânca dintr-o pizzerie în București?

Aparent poți mânca doar pizza… însă nu trebuie să rămânem blocați în această așteptare superficială, deoarece pe lângă pizza tratoria, poți să te delectezi cu specialități din cele mai diverse și mai gustoase. Este adevărat că unii merg înt-un astfel de loc specializat în tratoria pizza doar pentru a mânca o pizza făcută în mod tradițional, ca la mama ei, în Italia. Meniul trattoria include o diversitate impresionantă de feluri de mâncare: lasagna, spaghetti, insalate, tagliatelle, capelacci, bruschetta, zuppa, antipasto, burrata, risotto, plus fel de fel de deserturi, care mai de care mai delicioase.

Un loc în care mâncând trattoria pizza te delectezi și îți alinți simțurile

După cum spuneam, sunt gourmand și mă bucur de fiecare data atunci când am ocazia să mă aflu într-un loc în care se poate mânca bine. În București am găsit prin intermediul internetului acest restaurant cu specific italian în care îmi pot invita cu încredere prietenii pentru a se bucura de gustul unei felii de pizza autentice. Preferata mea este pizza rustica italiana, cu mozzarella galbani, bacon Italian afumat, oregano, rucola, roșii cherry și un sos de roșii Cirio. Aproape ca îmi lasă gura apă doar amintind ingredientele și trecând prin minte imaginea apetisantă a unei pizza tratoria aburinde făcută ca la carte de oameni pricepuți.

Fii primul care evaluează articolul:

Loading...