Divertisment prin jocuri cu atv-uri

 

atv joc onlineDaca esti in cautare de actiune in mediul online, atunci trebuie sa incerci jocurile cu atv-uri. Desi celelalte jocuri pot sa-ti ofere un grad de aventura destul de ridicat, ele nu se pot compara cu divertismentul oferit de jocurile cu atv-uri. Diversitatea lor este cea care atrage atentia utilizatorilor din lumea intreaga, deoarece fiecare persoana poate gasi jocul potrivit, in functie de necesitati. Le puteti instala in calculatorul sau laptopul personal, sau pur si simplu va puteti bucura de ele prin accesarea unor site-uri web dedicate acestor jocuri.

Indiferent ce optiune alegeti, trebuie sa stiti ca jocurile cu atv-uri se impart in mai multe categorii. In cele mai multe cazuri, gameplay-ul lor se bazeaza pe intreceri sau curse organizate intre mai multi concurenti. Insa exista si jocuri in care principalul obiectiv al utilizatorului este sa obtina un punctaj cat mai mare prin executarea diferitelor cascadorii, sau identificarea celui mai scurt drum spre linia de sosire a fiecarui nivel in parte. Daca doriti sa jucati aceste jocuri in mediul online, trebuie sa stiti ca exista multe site-uri de specialitate ce va stau la dispozitie non-stop, unul din ele fiind JocuricuMasini.ro – unde veti gasi o categorie dedicata jocurilor cu atv-uri.

 

Diferenta dintre jocurile cu atv-uri pentru PC si cele online

Din moment ce ai o conexiune puternica la internet, le poti accesa din orice locatie te-ai afla. Multe persoane prefera sa joace online datorita faptului ca nu sunt obligate sa instaleze vreun program sofisticat, sau sa descarce upgrade-uri stresante ora de ora pentru a completa fiecare nivel. Insa, pentru a juca cele mai noi jocuri cu atv online, va trebui sa instalati ultima versiune Adobe Flash Player. Ca dezavantaj, jocurile online nu prezinta aceesi grafica impresionanta atunci cand sunt comparate cu jocurile ce vin pe CD-uri si trebuiesc instalate. Jocurile online au o grafica 2D, scopul lor principal fiind sa distreze utilizatorul cat mai mult posibil.


Atunci cand vorbim de jocurile cu ATV-uri ce trebuiesc instalate in PC, principalul avantaj al acestora consta in faptul ca grafica si gameplay-urile sunt mult mai avansate comparativ cu jocurile online. De asemenea, utilizatorii au mult mai multe optiuni de personalizare a jocurilor, iar autoturismele sunt mult mai apropiate de realitate atat in design, cat si in manevrare. Insa pentru a beneficia de toate aceste calitati ale jocurilor cu ATV-uri pe PC, trebuie sa detineti un calculator de ultima generatie, cu toate componentele moderne.

An de an marile companii de jocuri pentru calculator produc versiuni din ce in ce mai sofisticate, ce necesita modernizari constante ale componentelor calculatorului, in special in ceea ce priveste placa video. Asadar, pentru a va putea bucura de toate caracteristicile acestor jocuri, trebuie intai sa investiti niste bani in propriul PC sau laptop. Jocurile cu ATV-uri pe PC pot fi chiar si de dimensiuni 3D, in format HD, ceea ce va va solicita calculatorul la maxim.


Asadar, in functie de obiectivul fiecarui utilizatori, jocurile cu atv-uri pot satisface nevoile tuturor. Zi de zi milioane de oameni din intreaga lume acceseaza jocurile cu atv-uri de la servici, de la scoala, de acasa sau din diferite internet caffe-uri. Majoritatea persoanelor tind sa aleaga jocurile online datorita faptului ca acestea pot fi terminate in cateva minute, comparativ cu cele pe PC care pot dura chiar si cateva zile.

Media de varsta a persoanelor care acceseaza cel mai des acest tip de jocuri este cuprinsa intre 9 si 22 de ani, insa si oamenii mai in varsta sunt atrasi de competitivitatea oferita de aceste jocuri. Datorita faptului ca aceasta nisa de jocuri a devenit din ce in ce mai populara in ultimii ani, companiile si-au indreptat atentia catre ea si au inceput sa produca jocuri de calitate care sa atraga cat mai multi vizitatori, cat mai repede posibil.

Fii primul care evaluează articolul:

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile