76 comentarii la “Drept de muncă în Anglia

 1. Buna!

  Te felicit pentru site-ul asta,e fain facut si foarte util.
  M-am uitat peste cele necesare programului HSMP si am aflat ca pentru a afla daca fac sau nu punctajul trebuie sa primesc de la NARIC un document care sa arate nivelul meu de pregatire(pt Anglia)pornind de la titlul meu din tara(in cazul de fata Medic Specialist).Din experienta ta nu stii ce ma vor considera ei?Am sanse sa imi recunoasca specializarea?
  Multumesc

 2. Am impresia că deţii informaţii eronate. Citeşte aici, secţiunea specială pentru români şi bulgari, NU noul HSMP. N-ai nicio treabă cu NARIC.

  Calificarea medicală şi specializarea e relevant s-o recunoască GMC, nu HMRC. Şi da, cele româneşti sunt recunoscute de către GMC pe baza certificatelor de conformitate, care se obţin de ma MS din România prin procesul umilitor, stufos şi de durată pe care-l cunoaştem.

  Echivalează-ţi întăi studiile medicale la GMC, după aceea caută soluţiile pentru Blue Card.

  Citeşte cu atenţie tot ce-am scris.

  Succes.

 3. Buna,
  As dori sa stiu care ar fi conditiile(respectiv actele necesare)pentru a face rezidentiatul in Anglia,respectiv care sunt sansele ca un absolvent al unei Facultati de Medicina din Romania sa se formeze profesional peste hotare!Multumesc!

 4. Cu ce varianta sa incep,locum sau RMO,care este mai usoara si fara riscuri pentru inceput.
  Care sunt diferentele importante dintre locum si RMO.
  Pe ce perioada imi recomanzi sa semnez contractul,6 luni,1 an sau mai mult.
  Multumesc,foarte utila cartea si comentariile.

 5. Daca firma ma trimite la un stagiu de formare profesionala pe o perioada de 6 luni, poti sa mi spui te rog daca mai am nevoie de acel accesion worker card? multumesc

 6. Salut bai Paracelsius:),sper sa nu te deranjeze modul de adresare , eu sunt la final de finalizare:) a actelor s.a.m.d. cu ID medical pt.SHO desi am doar 1an si 5 luni de experienta pe Psihi , si ma tem sa nu fi fost vreo neintelegere cu astia de mi ofera SHO asa ca daca ai bunavointa si timpul necesar poate adaugi ‘pa1nk111er’ in lista ta de mess sau skype , nu conteaza…poate ma lamuresti si pe mine cu unele chestiute…merci!

 7. Am terminat cu GMC…m-au recunoscut ca medic,am Reference number…mi-au trimis si un certificat prin posta.
  Cand am fost la ID check am luat legatura si cu o agentie…am complectat niste date,formulare..CR.
  Ce am de facut in continuare? Trebuie sa fac dosar si la Home Office sau o sa se ocupe agentia?
  MULTUMESC !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile