76 comentarii la “Drept de muncă în Anglia

 1. @Valentin… Daca vrei sa lucrezi ca medic in UK…cel mai simplu e sa aplici direct pe NHS Job. Asa numitele „firme de recrutare” sunt de fapt „agentii de locum” si au rolul de a plasa medici „locum” pe anumite pozitii deficitare si pentru o perioada limitata de timp (zile, saptamani…uneori 1-2 luni).
  Daca vrei sa lucrezi in UK pe o perioada lunga de timp, si iti doresti UK experience, UK references si o anumita recunoastere…aplica direct pe NHS Job.
  Daca vrei sa lucrezi 1-2 sapt pana la 1-2 luni…schimburi de noapte…pozitii deficitare…Craciun, Anul Nou…dar si mai multi bani…aplica pe pozitii de locum prin agentii. Cele mai mari agentii…Medacs, JCJ, Global Medics etc le gasesti pe Internet. Gradul de seriozitate cred ca tine de agentul tau….nu e totuna ca agentul tau sa fie o pitipoanca de 18 ani proaspat angajata…sau un domn respectat la 50 de ani cu relatii la Medical Staffing in mai multe spitale.

 2. ola,sunt studenta la medicina generala anul 5,imi doresc sa lucrez in Anglia dupa ce termin .doresc sa stiu daca rezidentiatul are vreo valoare in Anglia.va multumesc frumos!!!

 3. Ola – Niet! See planking.

  Valoarea ta nu o ştie nimenea.

  Specializările făcute în România deocamdată se recunosc în Marea Britanie.

 4. @Alex Exista diferente mari privind conditiile de lucru dintre Irlanda de Nord si Republica Irlanda.Eu am lucrat aproape 1 an jumate in Rep Irlanda si fara experienta ca SHO timp de 4 luni mi-ar fi fost EXTREM de greu anul ca registrar.Desigur oamenii se adapteaza diferit schimarii sistemului,dar alti colegi de-ai mei au aprobat ca indiferent de experienta profesionala di Ro(fara suparare sau intentie de jignire) sansele sa faci fata unui job de registrar sunt mici.Sistemul este extrem de diferit,modul de lucru de asemenea,responsabilitati enorme si abordare peste”dupa ureche” impamantenita din pacate in Romania.
  Deci Alex (si alti doritori de experienta in Rep Irlanda) debutul ca registrar nu e imposibil,dar EXTREM de stresant fara experienta anterioara fie ea si cateva luni ca SHO in sistem.
  Financiar salariul mentionat de tine este relativ corect.
  Bafta!

 5. anul viitor termin facultatea de medicina din cadrul Universitatii „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca si as vrea sa merg in Anglia. Sunt necesari cei 2 ani de rezidentiat sau pot merge direct dupa terminarea facultatii? Ce ar trebui sa fac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile