Editorialist

Cine este editorialistul?

Este acel autor care şi-a câştigat dreptul de a-şi vedea articolele publicate pe prima pagină a Netarhia, atât ca rezumat cât şi ca link-uri către ele în categoriile existente („Top autori”, „Cele mai bune”, „Cele mai populare” etc.), precum şi în fluxul RSS global al Netarhia.

Deşi, după cum am mai amintit, vizăm primordial calitatea, în a obţine privilegiile de editorialist şi cantitatea are rolul ei, aşa secundar cum e.

Autorii și Editorii (cu care editorialistul nu trebuie confundat) sunt automat și editorialiști, cele de față se aplică Colaboratorilor.

Cum devii editorialist

Foarte, foarte simplu: scrie minimum 10 de piese de calitate (înţelegând prin asta nu numai că ai scris 20 de articole care n-au fost ban-ate, ci chiar de calitate). Văzând una ca asta, vreunul dintre administratori, complet ameţit de bucurie şi respect, va apăsa pe întrerupătorul ăla special care te promovează la statutul de editorialist. Asta e calea democratică, pentru cei care trebuie să se demonstreze. Pentru scriitori selecţi, care dovedesc calitate, şi, mai ales, bun simţ şi caracter, astfel încât suntem siguri că nu vor abuza sistemul, există şi fast-tracking: editor după primul articol. Dar nu te baza pe fast-track.

Cum decazi din drepturi

Foarte, foarte simplu: dacă, după ce ai atins nobilul statut de editorialist te apuci s-o arzi aiurea, astfel încât prima pagină se umple de prostii, e nasol rău. În ce te priveşte se lasă cu ban definitiv. Iar noi vom plânge, cu încrederea în umanitate zdruncinată din temelii.

Fii primul care evaluează articolul:

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile