Educaţie. Educaţie. Educaţie.

Când o să voiesc să sfărâm omenirea, o să fac un singur lucru, unul şi numai unul: o să mă asigur, folosindu-mă de tot ceea ce-mi stă în puteri, că fac praf educaţia. O să fac lobby pe lângă guverne ca să taie bugetele pentru educaţie, astfel încât şcolile să se împuţineze, iar cele rămase să fie atât de proaste, pe cât de prost i-aş plăti pe profesorii din ele.

O să cumpăr toate reţelele media relevante, din ale căror producţii o să extirp sistematic orice tentativă de a transmite ceva educativ. Mai mult, mă voi folosi de acestea pentru a preveni publicul în legătură cu pericolul de a fi educat. Voi promova asiduu trăsături umane care se pot dezvolta plenar numai în absenţa educaţiei, e.g. violenţă, promiscuitate. Voi face apologia facilului în toate.

Foarte important, voi transforma ultimii şi puţinii oameni educaţi rămaşi în măgari educaţi – ştii, ăia cu un sac de creier şi o basculă de educaţie, care nu mai ştiu să facă nimic altceva decât să se plângă. Am început cu mine însumi.

Rahan, mi-au luat-o alţii înainte.

Fii primul care evaluează articolul:

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile