Există un site al Colegiului Psihologilor din România

Cred că poate fi de mare interes o astfel de informație: Colegiul Psihologilor România are un site. Da, cu siguranță sunt foarte mulți oameni de specialitate și mulți nespecialiști care și-au pus la un moment dat întrebarea: cum pot afla eu mai multe despre ce se întâmplă în lumea asta a psihologilor, cum pot afla care dintre cei care au cabinete au și pregătirea necesară pentru a profesa, cum mă pot informa cu privire la reglementările în domeniu, cum pot fi la curent cu noutățile, sau cum pot depune foarte rapid o plângere… acolo unde este cazul. Explicațiile pot fi din cele mai diverse, de la o simplă transparență a comunicării între specialiști, până la un mai facil dialog cu toți cei interesați, de la un simplu pacient, la un ziarist care intenționează să scrie un articol.

Asociația psihologilor din România își are site-ul mereu actualizat

Ceea ce s-a observat din acest site pentru Colegiul Psihologilor este faptul că cei care se ocupă de întreținerea lui și cei care îl umplu cu divers content interesant pentru membri, în special, țin ca informațiile să fie mereu actualizate, ca textele să facă trimitere spre ceea ce este de actualitate. Nu este un site de formă, pentru a explica formal o anumită sumă, o investiție necesară și atât. Fondurile băgate aici de Colegiul Psihologilor din România își au o expicație foarte rațională, verificabilă în fiecare zi, la oricare căutare pe internet.

Cei care vor să citească ultimele comunicate, informări, actualizate și evidențiate în structura paginii, le pot accesa imediat, indiferent de zona geografică din care provine, fără să fie necesar să sune, să călătorească, să trimită vreun email la Colegiul Psihologilor din București. Legislație, atestare profesională. Supervizare profesională, informații despre exercitarea profesiei, taxele și cotizațiile aferente… toate pot fi afișate elegant aici.

Fii primul care evaluează articolul:

Loading...