Firefox 4

Firefox 4 LogoAm dus Firefox 3.6.x la limita, prin supraîncărcare cu add-ons şi navigaţie în stilul caracteristic, cu 15-20 de tab-uri deschise. Tot ce-am avut a-i reproşa vreodată a fost consumul imens de memorie, însă vorbim de un power user/developer. De Google Chrome n-am putut să mă ataşez nicicum, Opera abia a băgat add-ons, Safari nu există, iar Internet Explorer se mai porneşte strict pentru verificări tehnice.

Rămânînd la Firefox nu-ţi rămâne decât upgrade-ul la versiunea 4. Interfaţă schimbată (în bine, aduce a Opera 11), se mişcă parcă mai repede, managementul memoriei pare mai robust, upgrade fără probleme cu toate add-on-urile. Software clasa întâi.

Am citit prin blogocub păreri de diverşi ceacanăi, cum că Firefox e terminat odată cu versiunea 4, rămâneţi la 3.6.x sau treceţi pre Chrome. Mda, cu asemenea minţi luminate am rula şi acuma Windows 98 SE, că a fost cel mai ∏zd OS scos vreodată de Microsoft.

Firefox 4 e o piesă minunată, dacă eşti obişnuit cu Firefox. Instalează-l.

Fii primul care evaluează articolul:

Loading...

4 comentarii la “Firefox 4

  1. Google Chrome se misca f bine….nu stiu de ce,dar Firefox 4 mi s-a parut mai lent…mai greoi…sa nu mai zic de ultimul IE care de la inceput avea probleme chiar si cu banalul Gmail…Microsoft sucks, indeed ! :)

  2. Apoi io unul cand ma satur butez in Linux si toate se misca cum vreau eu. Mai descoperi si ca n-ai nevoie de o gramada de lucruri.
    Va invit la aceleasi cuvinte de cautare in google sa vedeti ce rezultate primiti si ordinea lor, in Windows si in Linux. He he. Tu’le mama lor. Nu stiu cum se face ce se face dar ma bucur ca m-am prins, fir-ar Bing-ul in gat sa le stea!

  3. @Alin: HTTP_USER_AGENT, de exemplu (PHP). Browser-ul tău trimite un text în care se identifică pe sine şi sistemul de operare pe care rulează. Motorul de căutare n-are decât să optimizeze (sau nu…) rezultatele în funcţie de aceste date. Elementar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile