Fluxuri RSS

Flux RSS per autor

Pe Netarhia, fiecare autor are  un flux RSS propriu şi personal, care conţine numai scrierile sale. Doar o facilitate în plus pentru o expunere mai bună, care nu necesită opţiuni şi reglaje din partea ta.

Se găsește la adresa netarhia.ro/author/id-ul-tau/feed/

Flux RSS comentarii

Fiecare articol de-al tău beneficiază de un flux propriu conţinând comentariile la acel articol – o modalitate facilă pentru vizitatorii tăi de a se abona la comentariile generate de articolele tale.

Flux RSS global: Netarhia Hyperflux

Este fluxul care conţine scrierile tuturor editorialiștilor de pe Netarhia. De asemenea, nu ai treabă cu el, este generat automat. Pentru ca scrierile tale să fie incluse în acest flux select, trebuie să fii editorialist. Pe lângă Hyperflux, Netarhia oferă un flux global pentru toate comentariile, la toate articolele, de toţi autorii.

Despre RSS

RSS LogoRSS vine de la Really Simple Syndication (RSS 2.0) şi reprezintă un mod de prezentare standardizată a informaţiei de pe un website, propice pentru citirea facilă de către diverse instrumente dedicate („RSS readers”, „RSS aggregators” etc.). În esenţă, reprezintă o formă de standardizare şi simplificare a prezentării informaţiei. E bun și îl avem. Dacă ai timp şi chef, află mai multe despre RSS.

Fii primul care evaluează articolul:

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile