Hăinuţe pentru copii la modă în acest sezon

hainute pentru copiiSchimbarea anotimpului presupuse şi schimbarea garderobei, astfel cu intrarea într-un nou sezon dulapul copiilor este cel care suferă cele mai multe schimbări. Pentru că suntem la începutul sezonului de toamna-iarna, garderoba copiilor este acum mult mai plină de hăinuţe groase care oferă celui mic un plus de confort termic.

Tendinţele sezonului rece sunt unele care pun accent pe culoare şi pe nonconformism. Astfel, în acest sezon hăinuţele pentru copii care au un design inedit şi care pun accentul pe culoare sunt cele mai căutate şi achiziţionate hăinuţe ale sezonului.

Un magazin online care respectă cele mai exigente tendinţe ale sezonului rece

În căutarea celor mai inedite hăinuţe pentru copii, am descoperit un magazin online multi-brand, Mr.Pich, care aduce în prim plan o mulţime de branduri de renume la nivel mondial, precum Booso, Snurk, Mini Melissa sau Gugguu.

Calitatea materialelor utilizate, designul produselor, precum şi atenţia la detalii sunt cele trei aspecte esenţiale prin care acest magazin online se recomanda.

Hăinuţe pentru copii urban-chic

Stilul urban-chic este cel care aduce cele mai multe tendinţe ale sezonului de toamna-iarna. Acesta se caracterizează prin liniile şi croiul asimetric al hăinuţelor, dar şi prin nonconformism. Designul, pe lângă asimetrie şi nonconformism este accentuat prin intermediul accesoriilor şi al imprimeurilor de tip animal-print.

Aceste hăinuţe pentru copii din magazinul online Mr.Pich sunt dedicate atât bebeluşilor, de până în 1 an, dar şi celor mai mari cu vârste care ajung la 12-14 ani. Materialele utilizate în confecţionarea acestor hăinuţe sunt unele precum bumbacul, inul, jeansul sau poliesterul/poliuretanul, în cazul jachetelor de ploaie pentru copii.

Preţurile produselor sunt unele care sunt direct proporţionale cu calitatea hăinuţelor, designul acestora, dar şi cu notorietatea brandurilor de care aparţin. Astfel în funcţie de categoria de produse, preţurile pleacă de la aproximativ 100 de lei şi pot depăşii, în unele cazuri, chiar şi pragul de 300 de lei.

Cumpără-I celui mic produse de calitate şi la modă în acest sezon!

Fii primul care evaluează articolul:

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile