Indrumari pentru un bun web design

culori in web designIn momentul de fata exista milioane de website-uri si multe dintre ele sunt considerate „de mana a doua” – site-uri invechite, prost organizate, cu un web design neatractiv. Cand imaginatia unui web designer se intalnescte cu asteptarile vizitatorilor, atunci iti poti declara siteul ca fiind unul de succes. Procesul de web design este un amalgam de creativitate, expertiza tehnologica si cunoasterea pietei.

Fiecare website are un design diferit, in concordanta cu subiectul pe care il trateaza, singurul lucru comun ce leaga toate site-urile este nevoia de vizitatori si cum transforma acei vizitatori in clienti sau cititori constanti, incat sa produca rezultate profitabile pentru proprietarul site-ului. Pentru a realiza un web design creativ sunt cateva reguli comune dar eficiente de care trebuie tinut cont inainte de a realiza un website.

Paginile incomplete. Paginile incomplete, care nu au destula informatie sunt ineficiente, asa ca incercati sa le evitati. Oferiti vizitatorilor informatii folositoare, inca din prima clipa cand au intrat pe site. Paginile incomplete nu au alte scopuri decat de a da impresia ca arata bine si de a trimite vizitatorii sa dea click pe reclame – de aceea se intampla ca de multe ori sa aiba un web design placut, pentru a insela vizitaorul incercand sa ii inspire incredere. Vizitatorii nu vor fi incantati de faptul ca au pierdut timp accesand site-ul dvs fara sa se aleaga cu informatii folositoare si astfel, nu vor mai reveni pe website niciodata.

Nu exagerati cu reclamele. Bannerele mari sau excesul de reclame dauneaza oricarui site, deoarece deranjeaza vizitatorul si in acelasi timp afecteaza negativ celalte elemente de web design din site. Totusi, bannerele pot fi folosite daca sunt adaugate cu atentie si sunt realizate in concordanta cu web designul site-ului.

Feriti-va de aplicatiile audio. Multi proprietari doresc ca la deschiderea site-ului sa se deschida anumite aplicatii audio, piese muzicale, etc, insa aceste aplicatii nu numai ca ingreuneaza procesul de web design ci de asemena sunt ineficiente, deranjand de multe ori vizitatorul.

(2,00 / 4 evaluări)
Loading...

3 comentarii la “Indrumari pentru un bun web design

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile