204 comentarii la “Medic în Anglia – lucruri de care ai nevoie

  1. Daca vreti sa va incepeti cariera ca medici in UK direct dupa sau chiar fara rezidentiat, atunci sa va inarmati cu multa rabdare dragilor!
    Aici programul de training poate fi inceput relativ usor insa pana la terminarea lui veti intampina ceva piedici. Mai ales pe specialitati competitive!! Una din piedici va fi chiar numele vostru….

  2. Buna ziua! Urmează sa dau ex de specialitate pe obstetrica ginecologie in 2016.doresc sa plec împreună cu familia ca medic specialist în Anglia. Pe ce post as putea pleca si unde e mai bine privat sau stat? Este mai bine sa plec cu competenta pe ecografie, ,colposcopie? Mentionez ca noi putem da ex de competenta abia când ești specialist. Care ar fi salariul? Ce agenții serioase îmi recomandați? Pe ce perioada de timp se încheie contractul? Mulțumesc aștept răspuns.

  3. Buna seara!Sunt absolvent al facultatii de medicina.Intrebarea mea este daca pentru a aplica pentru RMO mai este nevoie de 2 ani de experianta ca rezident in Romania?Intreb asta deoarece personal am auzit diverse variante de la mai multe persoane ce deja isi fac demersurile desi NU au lucrat ca medici rezidenti in Romania . Va multumesc mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile