Cat de veridic este un horoscop?

Ce este un Horoscop?

Horoscopul este partea mai comercială a astrologiei. Importanţa sa poate fi judecată după faptul că un horoscop este citit pe scară largă peste tot în lume, în toate culturile şi în toate ţările. Cele mai multe dintre ziare, reviste, site-uri, portaluri, etc, acordă un spaţiu special pentru horoscop, datorită cererii şi interesului arătat de către cititori. Cuvântul „horoscop” însă are mai multe sensuri, din cauza felurilor multiple de prezentare. În astrologie se foloseşte termenul de „horoscop” pentru a desemna poziţionarea planetelor din sistemul solar într-un anumit moment din timp şi pentru o anumită locaţie. Cu toate acestea, unii astrologi preferă sa foloseasca termenul de astrograma, pentru a face o diferenţiere, întrucât oamenii de rând au preconcepţia că un horoscop înseamnă predicţiile bazate pe semnele zodiacale.

Citește tot

Horoscop Chinezesc 2013

Articolul de faţă iti dezvăluie influenţele pe care le-ar putea avea asupra celor 12 zodii din Zodiacul Chinezesc noul an chinezesc, Anul Şarpelui 2013 – 2014, an care va incepe pe data de 10 februarie 2013.

Horoscop Chinezesc 2013 – Anul Şarpelui 2013

 • Horoscop chinezesc Şobolan 2013: Isteţimea şi aptitudinile Şobolanului vor fi puse la încercare în acest an mai mult decât de obicei. Indiferent cu ce se ocupă în viaţa de zi cu zi, Şobolanul va trebui să fie precaut în Anul Şarpelui 2013.
 • Horoscop Bou 2013: Chiar dacă Boul nu se va simţi întotdeauna în largul său cu schimbările pe care i le va aduce Anul Şarpelui 2013, adesea evenimentele îi vor fi favorabile, aducându-i evoluţii pozitive şi de perspectivă.
 • Horoscop chinezesc Tigru 2013: Anul Şarpelui 2013 va constitui pentru mulţi nativ Tigru un stimulent pentru acţiune şi pentru a-şi realiza unele aspiraţii.
 • Horoscop chinezesc Iepure 2013: Cele mai bune rezultate le va obţine dacă se va concentra asupra genurilor de activităţi pe care le cunoaşte cel mai bine.
 • Horoscop chinezesc Dragon 2013: Cu un optimism crescut şi un plus de decizie, Dragonul va face un efort serios pentru a-şi realiza unele ambiţii.
 • Horoscop 2013 Şarpe: Anul Şarpelui 2013 va fi unul benefic pentru Şarpe. Va trebui să se gândească mai cu seamă la cum ar vrea să-i evolueze viaţa şi să se pregătească pentru ţelurile sale mai îndepărtate.
 • Horoscop chinezesc Cal 2013: Cu mari aspiraţii şi o atitudine hotărâtă, Calul va încerca să facă ceva în acest an. Chiar dacă realizările sale nu vor fi mereu la înălţimea năzuinţelor sale, ceea ce va reuşi în Anul Şarpelui 2013 se va dovedi de mare importanţă, în special în viitor.
 • Horoscop 2013 Capră: Nativul din zodia Capră va avea un an solicitant, în care va întâmpina dificultăţi în privinţa unora dintre planurile sale.
 • Horoscop Maimuţă 2013: Simţindu-se inspirat şi motivat, nativul din Maimuţă va fi hotărât să fructifice acest an şi, cu firea-i întreprinzătoare şi plină de reuşite, va reuşi multe.
 • Horoscop 2013 Cocoş: Anul 2013 se va dovedi excelent pentru zodia Cocoş, majoritatea domeniilor vieţii fiind bine aspectate.
 • Horoscop chinezesc Caine 2013: Va fi un an plin de provocări pentru zodia Caine. Nu toate lucrurile vor merge fără probleme, aşa cum şi-ar dori şi s-ar putea să fie nevoit să-şi modifice unele planuri pe care şi le-a făcut.
 • Horoscop 2013 Porc: Anul Şarpelui 2013 va fi unul pozitiv pentru zodia Porc, va realiza multe şi se va simţi foarte bune.