Nu mă interesează traficul!

Da, iat-o în toată splendoarea ei, cea mai ieftină şi grosolană minciunetă pe care o citesc pe net, azvârlită cu divină indignare de câte vreun micropublicist online. Câteodată de către unul mare. De la ăla care înroşeşte F5 în tracker la cel mai cool blogger, pe toţi îi interesează traficul, cum nu se poate mai tare. Să fie clar.

În diverse forme şi nuanţe, unii o dau la „About me”, alţii scriu un articol separat pe tema asta.”Scriu pentru mine, nu mă interesează dacă citeşte cineva, nu mă interesează, aşa să ştiţi, sunt mai presus, mult mai presus, da?” Hai, ne lasă.

Admit: „nu mă interesează decât într-o mică măsură traficul, îmi doresc 100 constanţi, dar care să vibreze cu mine.” Mai merge.

Însă, online (!), „nu mă interesează traficul”!? Dacă nu te interesa, scriai că nu te interesează pe o foaie, „nu mă interesează traficul”, o aruncai la goz, după care puneai mâna pe pix şi te afirmai pe hârtie, în acea operă la fel de anonimă ca şi cea online, dealtfel, al cărei trafic, da, nu te interesează.

Fii primul care evaluează articolul:

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile