28 comentarii la “Opinie cu orice preţ

  1. @Lt.Dan: Sigur, in general iti poti stabili o prioritate a activitatilor. Dar daca ai emis o idee, e bine sa nu parasesti dialogul. Tu mi-ai raspuns printr-o poezie despre nefericire, despre inutilitatea de a „comenta un articol”. Dar nu mi-ai raspuns la intrebarea mea, a carei atentie se concentra pe catalogarea drept prost sau ne-prost a „aleatoriului” om ce apare virtual in fata ta.

  2. @Sicovitol: Dacă e pe bune ce scrie webmasterul, atunci poţi şterge comentariile de aici. Io aşa aş face, cel puţin începând cu cel de-al 10-lea în jos, pentru că articolul a ajuns să fie prea comentat şi urcă inutil în clasamente, în detrimentul unor articole de calitate. Şi nu glumesc.

    E.O.F.

  3. @Sicovitol

    Spui „…din pacate…”; viata e o experienta de unul singur. Cui i-e teama de singuratate?

    Off topic: cintindu-l pe Lt.Dan mai sus m-am ales cu o idee filosofica a la Victor Petrini – „Marturiile slabe nu sunt de folos nimanui”. Evident ca nu am dreptate, dar o sa mi-o fac motto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile