73 comentarii la “Posturi în NHS

 1. buna,sunt in mare incurcatura cu aplicatia ptr GMC,ma poate ajuta cineva cu un sfat?
  am terminat specializarea in g&obs anul acesta si nu stiu ce ar trebui sa aleg „Full registration with a licence to practise and entry on the GP Register” sau Full registration with a licence to practise and entry on the GP Register and specialist?
  va multumesc anticipat ptr raspuns.

 2. @aid: nu înţeleg a doua opţiune, registrul pt GP e unul, cel pentru specialist e altul. Probabil că, dacă eşti GP şi specialist în altceva, te poţi înscrie în ambele…

  Ca specialist ob/gyn trebuie să alegi „Full registration with a licence to practise” şi „Specialist registration” („entry on the Specialist Register”).

 3. multumesc frumos ptr raspuns,m-a ajutat. imi prinsesem urechile caci citisem mai sus despre ceva asemanator si nu vroiam sa gresesc.
  as mai ave o nelamurire dak se poate sa ma ajutati,caci la mine e putin mai complicat.

  eu am avut o bursa pentru a face specializarea ,deci nu am avut carte de munca si nici salar ,vreau sa stiu ce sa bifez la experienta de lucru in ultimii 5 ani?
  intra la ataşamente clinice?

 4. nu stiu daca ai intalnit caz ca al meu dar as vrea sa ma ajuti ca imi iau campii,a doua sau a treia intrebare este ceva de un internship de vreo 12 luni care am inteles ca se face dupa medicina generala pe care eu nu l am facut,am intrat direct la specializare si asta schimba aplicatia am varianta doar pentru full reg cu licenta de practica fara entry on the Specialist Register.sa aplica asa?doar ptr lic de practica/
  mersi ptr un sfat cat de mic pe care mi l poti da

 5. Pt. Paracelsus.
  Merci pt. raspunsul de pe 11 oct 2010.

  Cred si eu ca cea mai buna solutie este sa incep ca si RMO si dupa ce capat ceva experienta sa incerc ca si SHO.

  Ar fi tare sa gasesc ceva RMO job intr-o clinica in specialitatea mea. Crezi ca se poate pune asa problema cu firmele de recruitment ?

 6. Salut.

  Sunt rezident an 4 pe ORL si tocmai aplic pentru un job pe NHS Jobs si am cateva nelamuriri. La references, in cazul meu, nu pot sa il trec pe coordonatorul meu de rezidentiat pentru ca nu stie engleza. Ma intreb cum fac angajatorii sa ii verifice pe cei pe care ii dai la referinte (adica sa verifice daca iti sunt superiori si daca ai lucrat cu ei). Cei pe care vreau eu sa ii pun ca referinte sunt medici specialisti si nu au mail de spital; au doar mailuri de yahoo sau hotmail si am vazut ca asta e o problema. Aveti vreo idee cum sa rezolv cat mai bine treaba asta?
  Multumesc anticipat.

 7. Salutatari la toti!
  In sfirsit am obtinut si eu inregistrarea ca GP in GMC (un pas extrem de important). Am fost si pe la niste firme de recrutare din Londra, pentru a lasa cv-uri(nici vorba de interviuri – trebuie sa ai programare). Oricum, majoritatea erau incintati ca am inregistrare in GMC! Problema este ca fiecare firma de recrutare are formulare proprii pentru recomandari sau CV. Majoritatea cer cu lux de amanunte „Clinical skils, technique, or type of experience” lucruri valabile pentru specialitati ce au un fond mai mult practic: chirurgie, urgente… (ex. colecistectomii nr. in atitia ani). Va rog sa-mi dati un sfat ce as putea sa trec la clinical skills ca medic de familie cu 7 ani experenta? Orice sfat referitor la cum as putea reusi sa gasesc un job in UK este binevenit. Va multumesc anticipat!

 8. Salut,
  Paracelsus,te-am descoperit recent,si as dori sa te intreb daca se poate lucra direct in NHS,daca am specialitatea terminata in Spania.Eu de fapt sunt specialist de laborator si medicina de familie(dar care aici in Spania equivaleaza cu Medicina de urgenta,adica sunt una si aceeasi ca ei nu au rezi de medicina de Urgenta,).M-ar interesa sa lucrez in Anglia dar daca se poate en sistemul public.Evident doresc sa lucrez in clinica,nu ca medic de laborator.Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile