Poze cu mașini, gratis

eu și o mașină

Într-una din zilele trecute, treceam grăbit prin mulțimea parcă de necuprins din Iulius Mall. Mă îndreptam spre Auchan ca să-mi cumpăr un lapte, un ou, o carne. Cu coada ochiului surprind ceva ce îmi încetinește ritmul: un cuplu de îndrăgostiți fotografiindu-se. Mai fac trei sau patru pași, timp în care mintea mea apreciază corect faptul că imaginea unui cuplu fotografiindu-se într-un mall nu are cum să mă încetinească din drum. Așa că mă opresc și mă uit mai atent. Și văd oroarea: iubita își fotografia (cu telefonul mobil) iubitul, care se postase mândru în lateralul unui Opel Insignia de ultimă generație, expus în holul clădirii.

Olalaaa!

Ăsta da!, material de lucru. Ajuns acasă, mi-am scos tastatura, mi-am setat editorul, i-am pornit pe clasicii Edge of Sanity cu The Spectral Sorrows, mi-am pus Caps Lock-ul ON, mi-am întins falangele și m-am pregătit de pizduială. Doar că, am rămas blocat. Blocat în fața unei foi albe, cu un gol imens în locul a ceea ce fusese o vadră cu noroi gata de împroșcat, cu doar o secundă în urmă. Și, apoi, am înțeles cât de clar e totul: în fața spectacolului oferit de o iubită care-și fotografiază iubitul cu/lângă/în/sprijinind o mașină reală expusă spre vânzare într-un mall, nu ai deloc ceva de spus. Doar taci, resemnat. Şi treci mai departe dezgolindu-ți discret curul, în speranța că intră și el în cadru.

(5,00 / 1 evaluări)
Loading...

Un comentariu la “Poze cu mașini, gratis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile