Promoţie Kent, Audi R8

Preliminarii, promoţia

Fiind un fumeur înveterat şi pornit fiind împotriva monstrului corporatist şi a tacticilor sale destinate oligofrenilor, m-am decis să fac un experiment pe tema asta. După cum ştii, promoţiile mizerabile sunt de mai multe feluri, de la particularul stil al operatorilor de telefonie mobilă, care nu se deosebeşte cu nimic de o „bancă ţigănească” oarecare, până la cele precum cea despre care voi vorbi: companie gigantică, bani fără număr, trimite cod din pachet, SMS tarif normal (că nu de-acolo strângem banii de premiu), premiu gros de tot etc.

Pe scurt, Kentosanu’ oferea vara trecută un Audi R8 (cred că face vreo 120K euro), pe baza acumulării de coduri valide din pachetele de ţigări, plus altele mai mici, ceva electronice ş.a., alături de altele foarte mici şi de căcat: ringtones, wallpapers, compilaţii de muzică nouă şi trendy. SMS tarif normal. Bonus, puteai introduce codul şi gratis, pe accelr8.ro, site-ul promoţiei.

Experimentul

Audi R8Având în perspectivă faptul că băteam un pachet jumate de lights pe zi, f[r[ probleme, judeci că am dobândit şi trimis către 50 (cinci zeci) de coduri valide, fără să uit, fără să arunc taloane din greşeală, cu rigurozitatea omului de ştiinţă. Experiment serios, domnule.

Dragii mei, vă spun cu mâna pe cord că nu sunt posesorul unui Audi R8 nici în ziua de azi. Nu pentru că l-aş fi câştigat şi vândut instant unui cocalar de bani gata care n-ar fi avut răbdare să aştepte până-i vine dân Jărmania. Ci pentru că, evident, nu l-am câştigat.

Acuma, stau eu şi judec pe spaţiu mic: dacă în cazul schemelor necurate ale Vodafone lucrurile decurg mult mai uşor: target mult mai mare, foarte mulţi fraieri, accesibilitate directă şi imediată etc., în cazul Kent lucrurile sunt clar mai selective: fumătorii de Kent reprezintă un număr infim (faţă de masa clienţilor Vodafone), dintre aceştia trebuie selectaţi fraierii, dintre care apoi trebuie filtraţi fraierii dispuşi să piardă vremea cu trimis SMS-uri sau accesat accelr8.ro.

Ei bine, aş cuteza să zic că cincizeci de coduri valide (3 coduri egal 1 şansă), în condiţiile descrise mai sus, ar fi trebuit să-mi aducă în posesie, cu şanse extrem de mari, adică, maşina de lux. Bun, hai, nu maşina, însă măcar o electronică din aia, cameră, DVD player, ce-o fi fost.

Ei bine, am câştigat nişte ringtones şi walpapers!! Mişto?

Experiment reuşit, din punctul meu de vedere.

Concluzie

Ca să nu ziceţi că sunt mai prost decât prevăd normele în vigoare, da, ştiu că loterie se bazează pe sisteme matematice extrem de clare, concepute astfel încât câştigul să fie nesemnificativ sau inexistent. Numai că, aici, nu vorbim de 6 din 49, ci de premii garantate.

Concluzia mea, în această situaţie, e foarte clară: companiile au trecut dincolo de orice grijă în privinţa momelilor exorbitant de scumpe. Mizând, ca de obicei şi dintotdeauna, pe lăcomia, prostia, neatenţia şi uitarea omului, îşi pot permite liniştite să se facăcă plouă, după cum îşi permit să dea premiul, dacă e la o adică. Schemele astea nu pot fi nici măcar categorisite ca ţepe, nişte reguli trebuie şi sunt respectate. Însă din perspectiva pur personală a pierzătorului, vorbim de pierdere de timp şi bani, ergo ţeapă. Prin urmare, nu pierde vremea şi banii cu niciuna dintre aceste tactici ale bestiilor corporatiste – TU n-o să câştigi în veci nimic.

Pune mâna pe muncă, în schimb.

PS: Îl desfid pe câştigător (Ilie Ionuţ din Slatina) să ne spună (că lista câştigătorilor n-o face) cu câte coduri a participat. Nu de alta, dar sper că zice 300, ca să scap de senzaţia asta penibilă că n-am noroc în viaţă.

Fii primul care evaluează articolul:

Loading...

Un comentariu la “Promoţie Kent, Audi R8

  1. Salut,

    raspund cu o mica intarziere… de doar 8 ani :). M-am intalnit cu Ionut la aprox o luna dupa ce a castigat Audi-ul (a luat banii, parca 110k euro) si mi-a zis ca a trimis doar 3 coduri (adica o sansa) si ca nici macar nu fuma Kent, ci Pall Mall… Cand l-au suant de la BAT sa-l anunte, i-a luat la injuraturi, crezand ca face sora-sa misto de el… Pana nu s-a dus sa-si „ridice” premiul nu a crezut ca chiar a casigat! De-abia ce implinise 18 ani cu vreo 2-3 luni ianinte… putea sa nu fie eligibil :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile