Publicare pe Netarhia – precizări

Ca urmare a abolirii pe termen nedefinit a posibilității de a adăuga articole de către utilizatorii noi, anunțată aici, am primit câteva solicitări de a permite publicarea anumitor autori. Nu ne dorim nimic mai mult nici noi, decât articole unice și de calitate, în care permitem reclamă. Solicitanții respectivi ne întreabă, în mare, ce trebuie să facă pentru a putea publica din nou.

Este (și a fost) mereu foarte, foarte simplu: citiți cu atenție și aplicați Ghidul Autorului!

E adevărat că suferă toată lumea din cauza unora, dar deocamdată nu avem soluția tehnică pentru a putea selecta doar anumiți utilizatori noi, fără a-i face editorialiști (un privilegiu pe care însă nu-l acordăm cu ușurință).  Vă rugăm să urmăriți site-ul pentru când vom anunța o soluție de a putea activa doar anumiți utilizatori – este mult mai greu să răspundem la emailuri individuale.

Dacă doriți activarea, vă rugăm ca în emailul în care ne contactați să precizați care vă este ID-ul de utilizator! Altfel n-avem cum ști pe cine trebuie să activăm…

Fii primul care evaluează articolul:

Loading...

3 comentarii la “Publicare pe Netarhia – precizări

  1. Doresc sa fiu inclus in lista autorilor. Urmariti va rog activitatea mea de pana acum pentru a va convinge de calitatea scrierilor mele. Va multumesc anticipat!

    PS. Nu am gasit adresa de email la care sa va contactez.

  2. Si eu imi doresc sa fiu inscris in lista autorilor. Daca trebuie neaparat sa trimit un email, lasati-l aici, va rog.

    id: indiscutabil34

  3. Toată treaba asta cu Netarhia părea interesantă, cumva am ajuns aici prea târziu, locul pare părăsit, uitat în gaura neagră a internetului în care nimic nu dispare niciodată. Totuşi, cu toată redundanţa de rigoare, întreb, riscă cineva să-mi permită să scriu şi eu ceva aici? Nu de alta dar văd că nu a mai făcut-o nimeni de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile