RoGlobFest

Scrisoare de la un cititor infidel. Care preferă să-şi păstreze anonimatul, dezvăluind doar că lucrează (la timpul trecut, mai bine zis, a demisionat) la faimosul grup Câtrl-Alt-Dilit Re-Freci Media, drept pentru care, într-o seară tristă a acestei primăveri, s-a aflat, mai mult incognito, în mijlocul participanţilor la festivităţile RoGlobFest 2009, de unde a raportat asiduu, într-un carneţel aflat asupra sa, evident, în scopul de a-şi servi cu informaţie stăpânul mediatic. Care stăpân i-a refuzat raportul şi i-a spus că e răuvoitor, netalentat şi în mare măsură inutil şi că nu ştie, de fapt, ce treabă mai are el pe la Dilit.

Așadar, pârâtul s-a adresat ilustrisimei persoane a celui ce are oroarea de a avea onoarea preşedinţiei de onoare a trustului Sicovitol Muedia. Recte je. Nu înţeleg exact despre ce e vorba, însă reproduc raportul, înainte s-o facă Alt-Dilit. Iată-l-ai.

***

RoGlobFest 2009 – un succes glamoros

Acest reporteur are plăcerea de a face live-globbing de la cel mai glamoros event al anului în materie de globbing. Aflat la următoarea ediţie, festivalul pare din ce în ce mai reuşit, de la an la an, reunind un număr impresionant de globberi şi gloabbe, anul acesta de ordinul siderant al sutelor!

Entuziasmul mă copleşeşte, sunt sigur că voi, cei pasionaţi, mă înţelegeţi. Atâtea vedete ale globbingului, la un loc! Atâtea globuri care acum au şi o faţă umană (relativ, dar amănuntele să nu ne stea în cale)! Compar această emoţie cu ceea ce trebuie că a simţit Brad Apitulesei transmiţând live de la decernarea Ploscarurilor.

Într-un decor SUPERB inspirat din nouveau-netencúit, cu accente de tzevizm-nichtizoliert, puzderia de staruri (OMG!!) se simte în largul său. Bliţurile foşnesc glamoros de tot, globberii se pozează în mici grupuri selecte, preferând adesea persoane de sex cel puţin aparent opus, în acel exotic habit al socializării, posibil cu ocazia glamoroasei adunări şi cu ajutorul sponsorului care dă bere proastă gratis. E ATÂT de sexy!  Mai ales pentru o ţară înapoiată ca România!

Conversaţiile au subiectele fascinante la care mă aşteptam! E ATÂT de exciting!! OMG, OMG!! E Yoyo!! În persoană, nu cred!! Leşin! Şi patronii Mişcării, INCREDIBIL!! Bubi şi Florida!! Live, se întâmplă live!!!! NU pot să cred! Voi gusta berea, nu mai rezist!!

Revin, ceva mai aşezat, iertaţi-mă dar e spectaculous! Câte stele! Spuma, dar ce zic eu – crema globbingului autohton, mingăling! Doamne, ce bine mă simt! Observ acum alţi live-globberi şi ne salutăm ştrengar şi complice. Aici, stimaţi, simţi că aparţii, şi este o senzaţie FABULOASĂ! Observ că există şi câţiva mari absenţi: Free Pitics (a.k.a. F. Midgets) şi Extralarge. Eh, nimic nu e perfect :(

PREMIEREA! Deşi ştim cine, ce şi cum, toate sufletele sunt în vecinătatea gurilor. IATĂ-L!! Marea vedetă a acestei ediţii, Virusat!! Poartă nişte ochelari SUPERBI marca ŞCIV® [n.red.], sub o coafură de zile mari. Spiritual, haios, exact cum îl ştim! Ce discurs de acceptare! SUPERB! În uralele confraților, Virusat încheie prin reînnoirea jurămintelor de castitate, apoi descinde în ploaia de aplauze, arborând acel zâmbet fermecător, care e deja brand, acel amestec GENIAL de oligofrenie ghiduşă şi cuget abisal. Restul sunt ceva mai puţin glamoroşi, însă tot o plăcere să-i vezi, pe cât este să-i citeşti. Ce MINUNAT!

În rest, petrecerea s-a derulat frenetic, a fost EXCELENT, am vorbit cu multă lume, printre care mulţi idoli (!!) de-ai mei, muzica a fost puţin cam hard pentru gustul meu, cu rocker-ii de la Hai-Acu, cred că ar fi mers mai bine ceva chill-out, sponsorii au fost EXTRA, mare succes a avut standul Hymenal© (P), unde gloabbele au putut opta între cele mai noi tehnologii de himenoliză, cu efectele sale EXTRAORDINARE pe plan social, cele mai populare fiind gadgeturile Solo-Craq® (mic, smooth, foarte uşor de folosit o singură dată) şi Blaste’lin-G® (foarte potrivit pentru erodare în timp); mai puţin populară a fost oferta de himenorafie, deşi bogată în aparataj DIY de vârf, datorită, cred, cererii slabe din partea publicului.

Clearasil© (P) a fost, de asemenea, la înălţime, printre sponsorii principali.

Cam atât deocamdată, a fost MINUNAT, o noapte DE VIS!!

Avem poze şi filme, rog scuzaţi calitatea mai slabă, sunt făcute cu telefonul mobil, coming soon, după ce le developez de pe mobil, stay tuned!!

(Tristian Pudor-Copescu, (ex)senior globber @ Câtrl-Alt-Dilit Re-Freci Media)

(5,00 / 2 evaluări)
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile