Schite si proiecte case – Informatii

 

Proiectele pentru casa sunt in general in format 2D, casele sunt 3D. Acest lucru ii cam indispune pe toti viitori cumparatori de proiecte case, fiindca in afara faptului ca ne este prezentat designul exterior al casei, distanta dintre camere si dimensiunile lor, nu aflam prea multe alte lucruri.

 

Procesul de design

Arhitectii si designerii sunt persoane care „vizualizeaza” lucrurile in 3D. Ei deseneaza pe hartie in format 2D ceea ce in capul lor apare 3D. De asemenea ei se pot uita la o schita 2D si sa inteleaga cu exactitate cum va arata acel proiect in 3D, pentru ca ei asta fac zi de zi. E o abilitate dezvoltata pe parcurs pe care tu probabil nu o ai inca. Poate te intrebi de ce designerii nu pregatesc pentru clienti proiectul casei in 3D. Ei bine, ei o fac. Procesul de design implica foarte multa munca in 3D, schite, modelare, consolidarea structurii – insa acestea sunt chestiuni ce tin de designer/arhitect si nu iti sunt prezentate decat daca angajezi un arhitect care sa realizeze proiectul casei tale de la zero. Din moment ce planul 3D este finalizat, acesta este transformat in schite pentru a putea fi inteles de constructor.

 

Schitele de constructie: proiectul casei

Cand o firma de proiectare cumpara drepturile de vanzare al unui proiect casa, ei primesc un intreg arsenal de schite de la designer. Daca vrei sa vezi si eventual sa achizitionezi proiecte casa cu schite complete pentru viitoarea ta locuinta viziteaza site-ul http://proiect-case.ro . Schitele de constructie sunt niste desene care explica detaliat cum trebuie inceputa constructia si ce anume sa contina. Aceste schite sunt gandite pana la ultimele detalii, astfel incat orice constructor sa le inteleaga si sa construiasca locuinta conform acelui proiect. Dupa cum poti vedea si pe website, firmele care vand proiecte pentru case ne prezinta planurile intr-un mod simplist, insa dupa ce cumparam proiectul avem acces chiar si la detalii 3D.

 

In Romania exista multe firme care vand proiecte deja facute, dar si multe care se ocupa de proiectul casei de la zero. Totul depinde de cerintele dumneavoastra. Un proiect gata facut este mult mai ieftin decat o lucrare la comanda. Complexitatea acestor proiecte difera, iar pretul lor creste direct proportional cu complexitatea. Preturile nu sunt intotdeauna aceleasi, trebue sa intelegeti ca arhitectii sau firmele de arhitectura isi stabilesc singuri preturile propriilor proiecte, asadar un pas destul de important in ideea construirii unei noi locuinte il constituie si gasirea unei firme de arhitectura profesionale care are preturi accesibile.

 

 

Fii primul care evaluează articolul:

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile