Ventuzele de masaj – cum sa beneficiezi acasa de o sedinta de infrumusetare

Ventuzele sunt cunoscute mai ales pentru istoricul indelungat in utilizarea in medicina alternativa din diverse culturi. China, India, Egiptul sau Grecia antica sunt doar cateva dintre zonele in care ventuzele au facut istorie.

De ce sa folosesti ventuze masaj la pret accesibil

Odata cu trecerea timpului ventuzele de masaj au devenit mai usor de folosit si totodata mai accesibile. In momentul de fata solutia cea mai accesibila este reprezentata de ventuzele din silicon. Acest lucru nu inseamna insa ca ventuzele din silicon ofera beneficii mai putin.

Ventuzele din silicon sunt varianta mai maleabila, mai usoara si mai prietenoasa a celor din sticla. Materialul permite un control mult mai bun asupra suctiunii aplicate asupra pielii si prin urmare evitarea disconfortului. Acestea sunt totodata usor de depozitat si nu necesita o ingrijire speciala, fiind foarte practice din toate punctele de vedere.

Utilizarea siliconului pentru fabricarea ventuzelor nu este foarte veche, dar a reusit sa se impuna rapid pe piata. Succesul foarte mare s-a datorat in mare parte si faptului ca a deschis aplicarea de ventuze si catre persoanele de rand. Daca ventuzele clasice din sticla necesita un nivel de pregatire mai avansat si asistenta unui specialist, cele din silicon nu prezinta riscuri si pot fi aplicate chiar si pe cont propriu.

Setul de ventuze masaj la pret accesibil are, dupa caz, un numar variabil de piese gata pentru utilizare. Pentru aplicare este de ajuns strangerea acestora in mana pentru reglarea presiunii si asezarea pe piele.

Cauza principala a disconfortului aparut in cazul ventuzelor din sticla este suctiunea prea puternica. Cum aceasta poate fi reglata instant dupa preferinte in cazul celor din silicon, nu exista riscul disconfortului. De asemenea, nu exista nici riscul aparitiei urmelor foarte accentuate.

Apoi, ventuzele masaj la pret accesibil din silicon pot fi folosite atat in scop medicinal, cat si in scop cosmetic. Datorita actiunii lor foarte blande, acestea pot fi folosite inclusiv pe fata. Exista ventuze de dimensiuni mai reduse care aplica o suctiune perfecta pentru a stimula circulatia sangelui si regenarerea celulelor. Tesuturile vor fi tonifiate, iar zonele in care ridurile sunt vizibile (ex.ochii, fruntea, gatul, decolteul) vor arata intinerite. Procesul este unul foarte simplu. Prin aplicarea de suctiune pielea este trasa in sus si intinsa, ceea ce stimuleaza umplerea spatiului creat cu sange si productia de colagen. Efectul de intinerire are baza in straturile profunde ale pielii si este prin urmare mai intens.

Setul de ventuze masaj la pret accesibil este astfel foarte util in orice casa. Acesta poate ajuta atat in cazul unor probleme precum migrenele, racelile, crampele musculare sau durerile de spate, cat si in cazul celulitei sau efectelor de imbatranire. Un set de ventuze masaj la pret bun ofera avantajele unei sedinte la un salon de frumusete, cu diferenta ca investitia este considerabil mai mica. Ventuzele pot fi aplicate chiar si pe cont propriu, asa ca nu este nevoie nici macar de ajutorul unei alte persoane. Integrate intr-un stil de viata sanatos acestea pot deveni ajutorul cel mai bun pentru combaterea semnelor de imbatranire si celulitei.

Fii primul care evaluează articolul:

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile