23 comentarii la “Vreau să fac bani!

 1. @ela: ar fi timpul, după 1500 de ani de sclavie, 50 de oprimare stupidă şi 20 de speculă şi furt mai mult sau mai puţin calificat.

  @rauk: mult succes, e probabil cea mai fezabilă variantă, mai ales dacă ai dezavantajul de-a avea studii superioare, ştiu o doctoriţă care mergea la cules de mere în Germania ca să facă bani de examenele pentru State, unde a şi ajuns până la urmă, da-i-ar Dumnezeu sănătate.

  În rest, se pot face bani pe net (vezi mai sus)!!

 2. banii nu se fac pur si simplu…ei sunt doar un rezultat al efortului depus,al noptilor nedormite si al sacrificiilor facute.daca ai ambitie si chiar iti doresti ceva nimic nu e imposibil.si degeaba iti da taticu firma daca tu ejti prea prost si in loc sa consolidezi distrugi :)

  „I am the master of my fate:I am the captain of my soul”

 3. oameni buni sunt disperat sa muncesc si sa castig bani pt a supravetui .. simt ca mor.. am ramas fara NIMIK .. fara casa fara serviciu .. vreausa plec oriunde … sa pot spera sa o iau de la capat DAR NU STIU UNDE ….am 33 de ani muncesc orice… unde sa pot castiga o suma care sa-mi arate ca viitorul are sens..va multumesc

 4. pentru bani a trebuit sa plec din tara altfel nu aveam cu ce sa imi intretin copii. acum am pentru ca aici departe de tara cistig destul de bine muncind cinstit dar numai eu stiu ce e in sufletul meu ca sunt departe de copii .oare se merita sacrificiul”””””

 5. Fratilor nu stiu ce parere aveti voi despre bani,dar eu am una clara goana dupa bani iti ia mai mult decit iti da, si asta spun ca eu am patit-o,am vrut sa am si eu ca toti ceilalti minimul de confort(cu prea mult)o casa o masina etc. ca sa le am a trebuit sa muncesc mai mult,asa am si facut dar dupa ceva timp m-am surmenat,bineinteles ca am obtinut ceea ce am vrut dar cu ce pret caci erea sa ramin paralizat pe viata.Acum intrebarea este mai sint eu in stare sa intretin ceea ce am dobindit?
  Nu clar si ma vad in postura de a pierde ce am facut.
  Concluzia e clara bani iti ia mai mult decit iti da.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cod HTML permis: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonament la comentariile articolului   Abonament la toate comentariile