MyBestAppNow

Global Solution Software este o companie constituită cu scopul principal de producție de produse și aplicații software la comanda. În vara lui 2017 am lansat platforma de fast prototyping MyBestAppNow care oferă gratuit oricărui utilizator posibilitatea să își construiască de la zero o aplicație mobilă după ideile și dorințele sale.

Platforma conține peste douăzeci și cinci de template-uri disponibile, din majoritatea domeniilor de activitate, restaurante, modă, sport, saloane de înfrumusețare, trupe de muzică, turism, asociații non-profit, taxi, etc, dar oferă și posibilitatea de a-ți construi singur propriul look al aplicației. Suplimentar poți integra contra-cost și funcțiuni complexe de plăți prin Stripe, PayPal, 2Checkout sau alte caracteristici premium cum ar fi anunțuri plătite sau layout-uri elegante.

Fără cunoștințe de programare Android sau iOS, fără cheltuieli în avans necesare pentru domenii web, mentenanță sau alte asemenea activități, poți în câțiva pași ușor de parcurs să îți construiești aplicația mult visată care să fie gata de publicare in Google Play sau AppStore imediat.

Platforma dispune și de abonamente plătite:

  • abonamentul PROMO pentru elevi/studenți are disponibile funcționalități parțiale față de cele oferite în mod normal. Cu toate acestea, prețul este imbatabil: doar 50  bani/zi, adică 183lei/an;
  • abonamentul STANDARD are incluse toate facilitățile oferite de platformă în mod  gratuit precum și posibiklitatea de a nu fi deranjat de bannerele publicitare. Prețul abonamentului este de 1 leu/zi sau 365 lei/an și se reînpiește cu frecvență anuală.

Tot ce trebuie sa faci este să intri pe globalsolutionsoftware.ro și să te  înregistrezi pe platforma MyBestAppNow. Ai nevoie doar de o adresa de email activă.

Vei descoperi o lume fascinantă de posibilități și opțiuni prin care aplicația ta să devină un produs sau un serviciu dorit de colegii de la școală, de la facultate sau de la serviciu, sau poate comunitatea din care faci parte. De ce nu o aplicație GLOBALĂ? Granițile fizice din lumea reala, aici, pe tărâmul internetului și a aplicațiilor mobile nu se aplică !